E-aine nimetus

E330 Sidrunhape

Omadused
Happesuse regulaator, sekvestrant, emulgaator.
Kasutuskohad
Lastetoidud, liha ja kala, saiakesed, salatikastmed, toiduõli, margariinid, joogid, toormahlad, mahlad, dzhemmid, jäätis.
Kasutuseesmärk
Sidrunhape on loodussamane aine, mis tähendab et tegemist on looduslikult toidus oleva ainega, kuid mis on saadud toidutööstuses kasutamiseks sünteesi teel. Toidulisandina on sidrunhappel mitmeid ülesandeid: ta on antioksüdant, reguleerib happesust, konserveerib ja seob metallioone.
Võimalikud kõrvalmõjud
Võib tekitada hammaste dentiinikihi defekte .
Tagasi e-ainete nimekirja
Ostunimekiri (0)
Veebi tarkvara arendus
sulge
Tagasiside
Sisesta juhul, kui soovid saada isiklikku tagasisidet.
või sulge aken
Sulge
Registreeru siin · Probleem sisse logimisega?
Sisene Facebooki konto kaudu Sisene Facebooki kontoga
Sulge
Kui sul on juba Hinnainfo.ee kasutaja või soovid sisse logida Facebooki kaudu, siis sisene portaali siin: logi sisse.
Registreerudes kinnitan, et nõustun Hinnainfo.ee kasutajatingimustega
Kasutajatingimused