Aine Nimetus Kasutuskohad E-aine kasutuseesmärk Võimalikud kõrvalmõjud

Emulgaatorid

E440 Pektiinid Lastetoidud, marmelaadid, salatikastmed, kalapooltooted, maiustused, … Pektiin on looduslik aine, mida saadakse tsitrusviljadel värvunud kooreosa … Pole teada. Suured kogused võivad tekitada gaase ja soolestku vaevusi.
E442 Fosfatiidhappe ammooniumsoolad Shokolaadid Pole teada.
E444 Sahharoosdiatsetaatheksa- isobutüraat Karastusjoogid Pole teada.
E445 Kampoli glütseroolestrid Piimapulber, jahud, liha, sulatatud juustud Kampoli glütseroolestrid on stabilisaatorid, mis säilitavad … Pole teada. Loomkatsetel tekitab suurtes kogustes rottidel neerukive.
E450 Difosfaadid Piimapulber, jahud, liha, sulatatud juustud Difosfaadid on stabilisaatorid, emulgaatorid, happesuse … Pole teada. Loomkatsetel tekitab suurtes kogustes rottidel neerukive.
E451 Trifosfaadid Piimapulbrid, jahud, liha, sulatatud juustud. Trifosfaadid on happesuse regulaatorid ja sekvestrandid Pole teada.
E452 Polüfosfaadid Piimapulbrid, jahud, liha, sulatatud juustud. Polüfosfaadid on emulgaatorid, stabilisaatorid, sekvestrandid ja veesidujad Pole teada.
E461 Metüültselluloos Saiakesed ja maiustused Metüültselluloos aitab säilitada toidu füüsikalis-keemilist … Ei teata, suured hulgad võivad tekitada gaase ja soolestikuprobleeme.
E462 Etüültselluloos Saiakesed ja maiustused Ei teata, suured hulgad võivad tekitada gaase ja soolestikuprobleeme.
E463 Hüdroksüpropüültselluloos Saiakesed ja maiustused Ei teata, suured hulgad võivad tekitada gaase ja soolestikuprobleeme.
E464 Hüdroksüpropüülmetüül-tselluloos Saiakesed ja maiustused Ei teata, suured hulgad võivad tekitada gaase ja soolestikuprobleeme.
E465 Metüületüültselluloos Saiakesed ja maiustused Ei teata, suured hulgad võivad tekitada gaase ja soolestikuprobleeme.
E466 Karboksümetüültselluloos Salatikastmed, majoneesid, kala, juurviljakonservid, saiakesed, … Kasutatakse paksendaja ja stabilisaatorina, mis aitab säilitada … Pole teada.
E470 Rasvhapete naatriumi-, kaaliumi- ja kaltsiumsoolad Pagaritooted. Pole teada.
E471 Rasvhapete mono- ja diglüt-seriidid Lastetoidud, pasta, kartulikrõpsud, piima-ja koorepulbrid, … Rasvhapete mono- ja diglütseriidi kasutatakse toidus emulgaatorina … Pole teada.
E472 Rasvhapete mono- ja diglütseriidide estrid äädikhappega Rasvased pagaritooded ja nisuleivad, saiakesed, magustoidud Ainet kasutatakse toidus emulgaatorina ja stabilisaatorina. See … Pole teada.
E473 Rasvhapete sahharoos-estrid Koorepulber, magustoidud, shokolaad, saiakesed. Pole teada.
E474 Rasvhapete mono- ja diglütseriidide sahharoosestrid Koorepulber, magustoidud, shokolaad, saiakesed. Pole teada.
E475 Rasvhapete polüglütserool-estrid Koorepulber, magustoidud, shokolaad, saiakesed. Ainet kasutatakse toidus emulgaatorina ja stabilisaatorina. See … Pole teada.
E476 Ritsinoolhappe polüglütse-roolestrid Shokolaad Ainet kasutatakse emulgaatorina, mis aitab eri komponentidel … Pole teada.
Ostunimekiri (0)
Veebi tarkvara arendus
sulge
Tagasiside
Sisesta juhul, kui soovid saada isiklikku tagasisidet.
või sulge aken
Sulge
Registreeru siin · Probleem sisse logimisega?
Sisene Facebooki konto kaudu Sisene Facebooki kontoga
Sulge
Kui sul on juba Hinnainfo.ee kasutaja või soovid sisse logida Facebooki kaudu, siis sisene portaali siin: logi sisse.
Registreerudes kinnitan, et nõustun Hinnainfo.ee kasutajatingimustega
Kasutajatingimused